burgermenu
guldbussen logostreg
>

Eventyr, natur & strand


GULDBUSSEN, en guld dobbeltdækkerbus, tilbyder en livsbekræftende natureventoplevelse mellem Tisvildeleje og Liseleje badeby i Nordsjælland, som bringer dig direkte ud i den storslåede danske sommernatur med horisonter, vidder og dybder, man ikke ser til daglig.

Her får du mulighed for at komme ud og strække benene og blive inspireret, slappe af og nyde de smukke panoramaer og roen i ét med naturen LIVE.

På turen byder vi også på forfriskninger og lækkerier. Eventyret varer i alt cirka 2,5 time med tre fantastiske naturstop med tre uforglemmelige øjebliksoplevelser midt ude i den fri natur.

Alle passagerer ønskes velkommen af voresmilende og servicemindede guider, som sørger for, at alle får udleveret mundbind og en lille fl aske håndsprit, inden de stiger på GULDBUSSEN – alle Coronaregler overholdes.

BESTIL BILLET


LILLE KULGAB

Lille Kulgab strand ligger midt i det meget smukke åbne strandlandskab med lyng og klit, så langt øjet rækker. Nyd svalernes smukke sang – nyd roen og vidderne og slap helt af. Vi byder på en forfriskende økologisk rabarbersaft, mens du nyder det smukke landskab.

Man ved ikke nøjagtigt, hvor navnet Lille Kulgab kommer fra, men det forlyder, at et skib i gamle dage tabte sin last af kul, og efterfølgende valfartede folk ud for at bjærge strandingsgodset.
billed af kulgab

LISELEJE BADEBY STRAND OG HAV

Nyd udsigten direkte udover Liseleje strand. Oplev klitter og hav, og mærk den friske havbrise, mens vi byder på lækre smagsprøver af Havtornsbolcher fremstillet af de danske strandes svar på appelsiner, havtornbær, som er rig på C-vitaminer.
billed af tisvidle strand

ASSERBO SLOTSSRUIN

Oplev de idylliske omgivelser med gamle egetræer og en eventyrlig voldgrav, mens vi byder på de lækreste dessertchokolader samt kaffe eller kildevand.

Absalon grundlagde Asserbo Kloster i 1100-tallet, oprindeligt beboet af munke af Karteuserordenen. I 1560 erhvervede kongen borgen og godset. Efter en hærgende brand og den voldsomme sandflugt forfaldt ejendommen. Man kan dog stadig se ruinerne og den smukke voldgrav, som ligger i skovklædte omgivelser.
billed af asserbo slotsruin

TISVILDELEJE

Tisvildeleje er en kyst- og sommerhusby, som både byder på strand, smuk natur og er kendt for sit farverige menneske- og byliv i hovedgaden.
billed af blå badeus
billed af guldbussen
hvid streg
billed af rutekort